15

جولای
2018

نحوه دریافت سوپر ویزای کانادا

Posted By : romacom/ 110 0

 

برای ورود به کانادا ویزاهای مختلفی وجود دارد با توجه به نوع سفر و شرایط نوع درخواست صدور ویزا متفاوت خواهد بود. در حالت عادی حداکثر زمان حضور در خاک کانادا به عنوان توریست (برای کلیه کشورها) شش ماه است. در مورد سوپر ویزاها این شرایط متفاوت است به طوری که دارنده آن می‌تواند به مدت دو سال در کانادا اقامت داشته باشد. سوپر ویزا اجازه می‌دهد شهروندان و افراد مقیم کانادا والدین، پدربزرگ و مادربزرگ خود را برای مدت طولانی‌تری به کانادا بیاورند.

سوپر ویزا می‌تواند به صورت تک ورودی Single Entry یا چند ورودی Multiple Entry باشد. اگر سوپر ویزا به صورت چند ورودی صادر شود به طور معمول تا یک ماه قبل از زمان ابطال گذرنامه متقاضی اعتبار خواهد داشت.

شرایط صدور سوپر ویزا

این ویزا بسیار شبیه ویزای توریستی کانادا است. اما مدارکی برای اطمینان از پوشش مالی و سلامت پدر و مادر در هنگام حضور در کانادا الزامی است.

برای صدور سوپر ویزا لازم است شرایط زیر فراهم باشد:

  1. فرزند یا نوه متقاضی اقامت دائم یا تابعیت کانادا را داشته باشد و علی‌الاصول ساکن کانادا باشد.
  2. متقاضی گذرنامه معتبر در دست داشته باشد.
  3. متقاضی ثابت کند که از نظر مالی امکانات کافی در اختیار دارد و می‌تواند از عهده هزینه‌های خود در کانادا بربیاید.
  1. مدارکی که نشان‌دهنده حداقل درآمد فرزند یا نوه مقیم کانادا است.
  1. متقاضی توسط یک شرکت بیمه کانادایی به مدت حداقل یک سال بیمه شده باشد. بیمه مذکور باید هزینه‌های درمان و بستری شدن در بیمارستان را پوشش دهد. حداقل مبلغ ۱۰۰ هزار دلار بیمه مسئولیت در آن نهفته باشد و هنگام ورود به کانادا معتبر باشد.
  1. مدارک ارتباط فامیلی بین فرزند یا نوه با والدین یا پدربزرگ و مادر بزرگ
  2. مدارک بیمه پزشکی به مدت یک سال از زمان ورود متقاضی به کانادا با حداقل پوشش ۱۰۰.۰۰۰ دلار با یک شرکت بیمه‌گر کانادایی

بعد از اتمام تمامی مراحل، پدر و مادر باید برای انجام آزمایشات پزشکی به پزشکان معتمد اعلام شده از سوی  سفارت کانادا مراجعه کنند..

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.