07

آوریل
2018

سفارت آذربایجان کجاست؟چگونه ویزای آذربایجان بگیریم؟

Posted By : romacom/ 363 0

دریافت ویزای آذربایجان

اگر بخواهید به کشور آذربایجان سفر کنید باید قبل از سفر، ویزای این کشور را تهیه کنید. از ۲۱ دی ماه سال ۱۳۹۵ می توانید ویزای جمهوری آذربایجان را به صورت آنلاین بگیرید، پس از درخواست، این ویزا ۳ روز بعد به شما تحویل داده می شود.

می توانید در هر روزی از هفته در تمام طول ساعات شبانه روز بدون اینکه در نمایندگی های کنسولی آذربایجان حاضر شوید به سامانه الکتریکی بروید و اقدام به گرفتن ویزا کنید. در این سامانه که به سه زبان ترکی، روسی و انگلیسی است و هزینه اش ۲۰ دلار آمریکاست می توانید فرم ویزا را تکمیل و یک عکس ۳ در ۴ و صفحه اول پاسپورت خود را آپلود کنید. در مجموع فقط ۳ دقیقه زمان نیاز هست تا سه فرم را پر کنید و بعد از سه روز کاری ویزا را دریافت کنید. در این سه روز پس از اینکه مدارک شما بررسی شد ویزا برایتان فرستاده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی می شود و می توانید پس از چاپ این ویزا با آن به شهرهای آذربایجان مثل باکو سفر کنید.

ویزاهایی که از طریق این سامانه فرستاده می شود حداکثر ۳۰ روز اعتبار دارند و اگر ویزایی با اعتبار بیش از ۳۰ روز می خواهید باید به نمایندگی های سیاسی کنسولی آذربایجان بروید.

مانند سال های قبل، اگر می خواهید بیش از ۱۰ روز در آذربایجان بمانید باید قبل از اینکه مدت اقامت شما به ۱۰  روز برسد به اداره مهاجرت بروید و اقامت خو را ثبت کنید. در حال حاضر ۸۱ کشور مثل انگلیس، کانادا، استرالیا و … می توانند از طریق این سامانه ویزای آذربایجان را بگیرند.

به غیر از ویزای الکترونیکی برای رفتن به آذربایجان می توانید ویزای لیبل هم دریافت کنید این ویزا توسط کنسولگری آذربایجان صادر و معمولا بعد از ۳ روز کاری آماده می شود. مدت زمان این ویزا هم ۳۰ روزه  است و مدارک تهیه آن اصل پاسپورت به همراه یک عکس تمام رخ ۳ در ۴ است.

اما همانطور که گفتیم اگر قصد اقامتی بیش از ۳۰ روز در آذربایجان را دارید باید به نماینده کنسولگری بروید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای آذربایجان

مطابق ماده ۳۶ قانون مهاجرت جمهوری آذربایجان، ارائه مدارک زیر برای دریافت روادید سفر الزامی است:

۱) فرم پرشده تقاضای ویزا، مطابق نمونه تنظیمی توسط نهادهای ذیربط دولتی

۲) اصل گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار یا مدرک عبور از مرز و کپی از صفحه‌های اصلی آن‌ها (گذرنامه کلیه متقاضیان در هنگام ارائه درخواست باید دارای اعتبار حداقل ۶ ماهه باشد، زیرا در غیر این صورت تضمینی برای صدور روادید وجود ندارد).

۳) دو قطعه عکس ۴*۳ رنگی با زمینه سفید

۴) کپی گواهی بیمه پزشکی (در صورتی که طرف دعوت‌‌کننده انجام معالجات پزشکی را به عهده نگرفته باشد)

۵) فیش واریزی هزینه صدور ویزا

۶) فرم پرشده دعوت از اتباع خارجی و یا افراد فاقد تابعیت، مطابق نمونه تنظیمی توسط نهادهای ذیربط دولتی و یا کپی گواهی ثبت دولتی (برای سازمانهای غیردولتی)، و یا مدرکی که هدف از سفر را ثابت کند. (برای ویزاهای ترانزیت، گردشگری و سفرهای رسمی و انفرادی،‌ نیازی به ارائه این مدارک وجود ندارد).

۷) صدور ویزا برای اتباع خارجی و یا افراد فاقد تابعیت که کمتر از ۱۸ سال سن داشته ولی با گذرنامه جداگانه و بدون همراهی والدین و یا نمایندگان قانونی آن‌ها سفر می‌کنند، منوط به ارائه کپی گواهی تولد، همچنین کپی اجازه رسمی والدین و یا نمایندگان قانونی آن‌ها و مدارک شناسایی است و کلیه این مدارک باید به تایید دفتر اسناد رسمی رسیده باشد.

سفارتخانه و کنسولگری‌های آذربایجان در ایران

سفارت جمهوری آذربایجان

    تهران، پاسداران، خيابان نيستان سوم، كوچه راستوان، پلاک ۱۶، کدپستی: ۱۹۴۴۹۶۵۱۱۴
تلفن: ۵-۲۲۵۵۹۵۵۳ (۰۲۱) / نمابر: ۲۲۵۵۸۱۸۳ (۰۲۱)

كنسولگری سفارت در تهران

    تهران، نیاوران، خیابان شهید پورابتهاج، خیابان خداوردی، کوچه سیزدهم غربی، نبش کوچه شیرافکن، پلاک ۵
تلفن: ۲۲۲۹۱۱۴۴(۰۲۱) / آدرس پست الكترونيكي: az.embassy.tehran@gmail.com
ساعت پذیرش برای اخذ ویزا: شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر

کنسولگری تبریز

    تبریز، بلوار ولیعصر، خیابان عارف، پلاک ۹ / تلفن: ۳۳۳۳۴۸۰۳ (۰۴۱)

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.