16

جولای
2018

چگونه ویزای کانادا بگیریم؟ – نحوه دریافت ویزای توریستی کانادا

Posted By : romacom/ 106 0

یکی از روش‌های متداول برای مسافرت و گردش در کشورهای گوناگون، اخذ ویزای توریستی است. بسیاری از گردشگران و مهاجران به دلیل شرایط مناسب اجتماعی و اقتصادی که در کانادا وجود دارد، بازدید از این کشور را در اولویت قرار می‌دهند. از نظر اداره مهاجرت کانادا توریست کسی است که تابعیت کشور کانادا را ندارد و جهت گذراندن تعطیلات و یا دیدار خانواده به صورت قانونی به این کشور سفر می‌کند.

کانادا به علت کثرت درخواست‌های ویزای توریستی، قوانینی بسیار جدی در این زمینه برای ورود متقاضیان خارجی وضع نموده است؛ البته در صورت آشنایی کامل با این قوانین و تکمیل دقیق مدارک، اخذ ویزای توریستی کانادا کار سختی نخواهد بود.

نکته قابل توجه اینکه در حال حاضر، به علت تعطیلی سفارت کانادا در ایران، کلیه فعالیت‌های این سفارت به حالت تعلیق درآمده و شهروندان ایرانی برای دریافت روادید می‌توانند از طریق نمایندگان قانونی یا شخصا به سفارت کانادا در کشورهای همسایه از جمله سفارت کانادا واقع در آنکارا، پایتخت ترکیه، مراجعه و مراحل قانونی دریافت ویزا را طی کنند. البته با توجه به اینکه مراجعه حضوری به سفارتخانه‌های کانادا در کشورهای همجوار اتلاف هزینه و زمان را در بردارد، بنابراین ثبت نام و دریافت آنلاین ویزا معقول‌ترین و کم هزینه‌ترین و نیز سریع‌ترین راه ممکن به نظر می‌رسد.

اعتبار ویزاهای کانادا به هنگام ورود به کانادا توسط افسران اداره مهاجرت و مرزبانی کنترل می‌شوند. به طور معمول متقاضیان ویزای توریستی و دیداری می‌توانند حداکثر تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشند.

انواع ویزای توریستی کانادا

۱) ویزای یکبار ورود (Single Entry)

۲) ویزای چندبار ورود (Multiple Entry)

شرایط کلی برای شهروندان ایرانی متقاضی ویزای کانادا

شهروندان ایرانی متقاضی دریافت ویزای توریستی کانادا باید در کلیه موارد ذیل اطمینان خاطر افسر اداره مهاجرت را جلب نمایند؛

  • تضمین خروج از خاک کانادا پس از اتمام مهلت ویزا
  • ارائه تضمین مالی به منظور تامین کلیه مخارج در طول مدت اقامت در خاک کانادا
  • ارائه تعهد مبنی بر عدم اشتغال یا تحصیل در مدت اقامت
  • عدم ایجاد خطر امنیتی برای دولت و شهروندان کانادا
  • عدم سوء پیشینه کیفری
  • ارائه گواهی سلامت
  • ارائه کلیه مدارک درخواستی از جانب افسر اداره مهاجرت

مدارک لازم برای ارائه جهت اخذ ویزا:

  • اصل پاسپورت‌های جدید و قدیمی
  • ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان
  • ترجمه سند ازدواج (اگر زن و شوهر با هم اقدام می‌کنند)
  • تکمیل فرم درخواست ویزا (Application form)
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی (Family Information)
  • یک قطعه عکس ۳۵ در ۴۵ میلیمتر رنگی با زمینه سفید
  • ترجمه سند ملکی در صورت وجود
  • ترجمه مدارک شغلی
  • گردش حساب سه ماهه آخر که نشان‌دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد
  • نامه تمکن Bank Statement به زبان انگلیسی که توسط امور بین‌الملل بانک مهر شده باشد
  • دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده
  • مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
  • رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می‌کند (باید مشخص شود وظیفه سرپرستی از وی در مدتی که در کانادا اقامت دارد با چه کسی است).

متقاضیانی که برای دیدن جاذبه‌های کانادا، دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش و کنگره و یا دوره‌های کوتاه مدت تحصیلی قصد ورود به این کشور را داشته باشند، به عنوان ویزیتور کوتاه مدت درخواست خود را ارائه می‌دهند. در اپلیکیشن فرم‌های جدید، گزینه‌ای برای انتخاب تعداد دفعات ورود به کانادا وجود ندارد؛ به این معنا که تمامی درخواست‌ها به یک شکل به سفارت ارجاع داده می‌شوند و درنهایت تصمیم‌گیری در خصوص مدت زمان اعتبار ویزا و یک یا چند بار ورود بودن آن به عهده سفارت است. از آن جایی که در اکثر موارد، تاریخ خاتمه ویزا با تاریخ انقضای پاسپورت یکی است، در صورتی که اعتبار گذرنامه کم است، بهتر است تعویض شود. اعتبار کل ویزای کانادا برای مدت زمان استفاده از آن است که اگر چند بار ورود (Multiple) باشد، اجازه سفرهای مکرر را به دارنده آن می‌دهد. از مزیت‌های ویزای بلند مدت مالتیپل کانادا این است که به دارنده ویزا این اجازه را می‌دهد که به دفعات به کانادا تردد داشته باشد و همچنین از طریق کلیه مرزها و در زمان‌های مختلف می‌تواند به کانادا سفر کند.
در ویزای عادی متقاضی نمی‌تواند در هر بار ورود، بیشتر از شش ماه در کانادا اقامت کند مگر اینکه سوپر ویزا داشته باشد که در این صورت می‌تواند در هر سفر تا دو سال در کانادا بماند.

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.